image

VITEZOVI IZ BLATA

Serijal sportskog duha po uzoru na vitešku tradiciju kao i čuvene i svima omiljene „Igre bez granica”.
Sinergija misli i srpskog gena igrali su ključnu ulogu kada je u pitanju pobednik serijala Vitezovi iz Blata. Gledaoci su imali priliku da uživaju u sportskom nadmetanju, duhovitim komentarima i smešnim situacijama koje su učesnike pratile tokom 20 napornih igara.
Emisija je emitovana u Prime time terminu na Tv Pink u 120 epizoda, kao i u specijalima VIP Zvezde Granda koje su bile učesnici serijala.

Takmičarski poligon na lokaciji Zelena senka predstavljen je mapom i geografskim koordinatama meridijana koji se baš na ovom mestu susreću u neponovljivom spoju četiri elementa: voda, vazduh, zemlja i vatra. Pobednik je takmičar koji otkrije peti element, a kao nagradu dobija stan u Beogradu!

U fantastičnim ulogama voditelja našli su se Žarko Lazić, Bojana Lazić i Marinko Madžgalj.

fb tw

Pogledajte ostale Aktuelnosti

Krizno Zaposljavanje

Više informacija

MLADOŽENJA ILI GOST

Stvorili smo još jedan format plemenitog karaktera koji će na zabavan način pokazati da ne postoje granice kada je ljubav u pitanju. Rijaliti forma emisije omogućava nam da pratimo učesnike koji su se odlučili na jedan od najvažnijih koraka u životu. Naime, takmiče se muškarci koji prose izabranicu svog srca. Kao što to obično biva […]

Više informacija

NOVA SEZONA EMISIJE ,,TRENUTAK IZ SNA “

Iz kreativne kuhinje  ,,Shadow production” , poznatoj po najgledanijem TV serijalu ,,Kuća od srca” , stiže nam i druga sezona emisije  rijaliti  karaktera  ,,Trenutak iz sna”. Trenutak iz sna donosi nam snažne priče o ljudima koji su koračali trnovitom stazom života. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. […]

Više informacija