image

NOVA SEZONA EMISIJE ,,TRENUTAK IZ SNA “

Iz kreativne kuhinje  ,,Shadow production” , poznatoj po najgledanijem TV serijalu ,,Kuća od srca” , stiže nam i druga sezona emisije  rijaliti  karaktera  ,,Trenutak iz sna”.
Trenutak iz sna donosi nam snažne priče o ljudima koji su koračali trnovitom stazom života. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. Dalekosežne posledice nemilih događaja ostavile su bolne ožiljke na duši. Sada im se pruža jedinstvena prilika da putem učešća u emisiji ,,Trenutak iz sna”  promene svoj život. Vrhunski stručnjaci iz oblasti hirurgije , stomatologije , kozmetologije  i dr.  pomoći će u ostvarivanju njihovih  želja tako što će poboljšati njihov izgled, unutarnje stanje i zdravlje. Vraćajući im samopouzdanje  i volju za životom, postižemo da njihovi snovi postanu stvarnost. Rijaliti forma emisije prati putovanje svakog učesnika koji je krenuo putem transformacije. Oko kamere beležiće 14 dana razvoj promena koje oni doživljavaju. Na tom putovanju učesnici nemaju nijedan vid komunikacije sa svojim bližnjima kako bi proces preobražaja tekao neometano. Nakon dve sedmice , njihovi najmiliji moći će po prvi put da vide njihov premijerni izgled i opšte blagostanje koje ono donosi. Ljudi čije potresne ispovesti ostavljaju bez daha dobijaju svojih pet minuta i konačno šansu da dosegnu svoj trenutak iz sna.
Voditeljka serijala je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija, kao i poznato TV lice popularnih emisija. I ove sezone ona je tu da pomogne i bude podrška učesnicima i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna.  Tijana će sa ljudima velikog srca pripremiti posebna iznenađenja koja će osim fizičkog izgleda poboljšati i kvalitet života tako da nijednog učesnika neće ostaviti ravnodušnim.
Nove epizode emisije  ,,Trenutak iz sna”  uskoro na TV Pink!
fb tw

Pogledajte ostale Aktuelnosti

Krizno Zaposljavanje

Više informacija

MLADOŽENJA ILI GOST

Stvorili smo još jedan format plemenitog karaktera koji će na zabavan način pokazati da ne postoje granice kada je ljubav u pitanju. Rijaliti forma emisije omogućava nam da pratimo učesnike koji su se odlučili na jedan od najvažnijih koraka u životu. Naime, takmiče se muškarci koji prose izabranicu svog srca. Kao što to obično biva […]

Više informacija

NOVA SEZONA EMISIJE ,,KUĆA OD SRCA”

Iz kreativne kuhinje  ,,Shadow production” stiže nam najnovija sezona TV serijala ,,Kuća od srca” . Najdramatičnija sezona do sada donosi nam snažne priče o ljudima koji su se našli na ivici egzistencije. Oni nemaju dom kakav zaslužuju. Zbog neadekvatnih uslova koji prete da ugroze život i zdravlje porodice najviše ispaštaju deca. Usled susreta sa surovim […]

Više informacija